Reviews

Wat anderen zeggen over Anneke en LAB17.nl

"Wat ik met name geleerd heb is dat afvallen een way of life is en dat er meer bij komt kijken dan minder eten en sporten. Maar dat ontspannen, goed slapen en leren keuzes maken net zo belangrijk zijn. Het was een mooi traject van 2 jaar samen met jou en de groep. Ik heb veel geleerd en vond het fijn dat je altijd aandacht had voor mij en ook de anderen in de groep. Je bent enorm betrokken bij een ieder. Hartelijk dank voor de afgelopen 2 jaar."

Cora 01-12-2022

 

"Het GLI-COOL programma heeft mij geholpen om mijn lifestyle te veranderen. Door middel van kleine stappen is het mij gelukt om gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Ook is er een knop omgegaan in mijn hoofd. Het is heel moeilijk om aangeleerd gedrag te veranderen. Maar door het in kleine stappen te doen wordt het makkelijker. Het samen doen met gelijkgestemden is hierbij heel fijn. Het met elkaar delen wat goed en niet goed gaat is heel waardevol. Je staat er niet alleen voor. De begeleiding van Anneke is heel professioneel. Meelevend, warm, meedenkend, maar ook eerlijk. Het traject heeft mij enorm geholpen en ik kan het iedereen aanraden."

Lucille 22/11/22


"Ik heb 2 jaar lang deelgenomen aan het GLI-COOL programma, waarbij de cursusleidster op een leuke en prettige manier met cursisten weet om te gaan. Het is haar gelukt om mijn BMI om laag te brengen, tevens ben ik van mijn Diabetes type 2 af. Dit positieve resultaat komt door het feit, dat er in dit programma steeds kleine stapjes worden gemaakt, welke iedereen eenvoudig kan volhouden.Kortom een waardevolle cursus, waarbij ik iedereen die hiervoor in aanmerking komt, echt kan aanbevelen."

Ron 18/11/22


Veel goeie tips,en een inspiratie bron om dingen in je leven te verbeteren.

Marion 18/11/2022


"Ik ben blij met de gli cursus van Anneke, ze heeft mij goed geholpen. Duidelijke info en goed begeleiding.   Ik heb er veel aan gehad,  nog steeds gaat het goed. Ik kan haar iedereen aanraden."

Petra 17/11/22


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Januari 2021

Luister naar de Podcast van BNR Nieuwsradio met Aaron Loupatty en Anneke Drost. 

In december heb ik meegewerkt aan de podcast van BNR Nieuwsradio waarin Aaron Loupatty zijn ervaringen deelt in zijn strijd met overgewicht.
De podcastserie is te beluisteren via deze link https://www.bnr.nl/podcast/met-afvallen-en-opstaan
De aflevering waarin ik te horen ben is aflevering 3.

#3 Afkomen van de cravings en de nieuwe levensstijl vasthouden

Cravings, iedereen heeft ze en het is verdomd lastig om ervan af te komen. Ik merk het ook en probeer een manier te vinden om ermee om te gaan. Daarvoor ga ik langs bij leefstijlcoach Anneke Drost, van lab17.nl.

Ook ontmoet ik lotgenoten die, net zoals ik, tijdens de coronapandemie hun levensstijl drastisch veranderden. Van lotgenoten Rachid Finge en Patrick van der Zande leer ik hoe ik moet omgaan met tegenslagen en hoe ik deze nieuwe gezonde levensstijl kan vasthouden.

Dit was de laatste aflevering van de podcastserie 'Met Afvallen en Opstaan', maar mijn weg naar een gezond leven is nog niet voorbij. Ik ga door. Hoe ik dat doe kan je verder volgen via mijn Instagramkanaal: @AaronLoupatty