Workshop Emotie-eten

Heb jij na een drukke dag behoefte om te gaan snaaien, of als je verdrietig of boos bent chips te pakken? Eet je door als je eenmaal de verleiding niet hebt kunnen weerstaan? Lonkt de chocolade als je alleen bent? Baal je als je weer hebt toegegeven aan de verleidingen? Weet dat emotie-eten te veranderen is.

Diëten is voor jou bekend terrein. Het effect: afvallen maar ook weer aankomen. Vaak zelfs een paar kilootjes extra. Je weet inmiddels: dit werkt niet!

Emotie-eten pak je anders aan door de relatie met jezelf en eten te veranderen. Je leert andere keuzes te maken waardoor je krachtiger, gezonder en fitter in het leven staat.

Deze andere benadering is gebaseerd op het 7-stappenplan emotie-eten de baas in combinatie met de derde generatie gedragstherapie Acceptance en Commitment Therapy (ACT). Bij ACT wordt veel geoefend op het bewust kiezen op basis van jouw waarden en dus wat voor jou belangrijk is, ook al zijn er belemmerende gedachten.

Doe mee met deze kennismakingsworkshop waar je informatie krijgt over hoe je weer controle kunt krijgen over jouw eetgedrag. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en handige leefstijltips die je direct kunt toepassen.


Locatie: Omnis, Larikslaan 2 , Leusden 
Prijs: € 15,00
Nieuwe data volgen, maar geef je nu al op!


Aanmelden via info@lab17.nl of neem contact op voor meer informatie.