Anneke Drost oprichter en eigenaar LAB17.nlLAB17.nl staat voor Leefstijl Advies en Begeleiding. Een gecombineerde aanpak op het gebied van voeding, bewegen, stress, slapen en ontspannen. En 17? Dat is gewoon een mooi getal. 

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in management- en adviesfuncties binnen verschillende sectoren. Ik heb bedrijven leren kennen met alle uitdagingen die daarbij horen. 
Daarnaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van training en coaching gericht op leven, leefstijl en gedragsverandering door het volgen van opleidingen en trainingen. De trainingen en coaching die ik geef vinden hun basis in de positieve psychologie, mindfulness en de ACT gedragstherapie. 

In de begeleiding van cliënten met vragen op het gebied van leven, stress en ontspanning merkte ik steeds vaker dat voeding en bewegen van belang waren om de balans te herstellen. Bewegen, voeding en ontspanning als basis voor herstel, ondersteunend aan medicatie of zelfs ter vervanging hiervoor en als aanvulling op medisch specialistische zorg. 
Deze benadering en mijn enthousiasme spreekt cliënten aan en geeft een intrinsieke, duurzame gedragsverandering. Inmiddels werk ik volledig als BLCN leefstijlcoach, ACT Gedragstherapeut en als Leefstijl- en gedragstrainer. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat een gezonde leefstijl kan bijdragen aan het verhelpen en voorkomen van veel ziekten en aandoeningen en dat dit de basis is voor een gezonde work-lifebalance.